test page

Bij DEHEB vind jij de meest verzorgende natuurlijke haarverzorging voor jouw haar. Welk type haar je ook hebt, onze vegan producten zullen jouw haar laten stralen. Door de diep verzorgende ingrediënten en het weglaten van chemicaliën, zullen onze producten je haar laten glanzen en niet beschadigen. 

Alle producten die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt op basis van pure, plantaardige oliën uit Marokko. Deze oliën worden daar lokaal op traditionele manier koudgeperst. Dit zorgt ervoor dat alle essentiële componenten behoud blijven en de producten hierom de beste verzorging bieden voor het haar.  Overigens bevatten DEHEB producten geen dierlijke ingrediënten en bijproducten, ook zijn ze niet op dieren getest. 

Omdat de producten dus bestaan uit natuurlijke ingrediënten, kunnen deze op den duur gaan scheiden, het is hierom van belang om de producten even te schudden voor gebruik.

Glanzend en sterk haar

Om je haar zo glanzend en sterk mogelijk te maken door middel van natuurlijke haarverzorging gebruiken wij een aantal stappen waarmee je de oerkracht  in jouw haar naar boven kan halen. We beginnen bij het herstel en reinigen van je haar en gaan over tot voeding en verzorging en bieden uiteindelijk bescherming en stijl. 

Een van de klassieke methodes om het haar te reinigen die we bij DEHEB hanteren start met het goed nat maken van de haren waarna we gebruik maken van onze natuurlijke haarverzorgingsproducten. Verdeel en masseer je de shampoo van de hoofdhuid tot de puntjes van het haar in, totdat de shampoo begint te schuimen. Vervolgens is het van belang om het haar goed uit te spoelen en het zorgvuldig door te kammen, hierdoor kunnen de werkzame stoffen van de natuurlijke shampoo worden opgenomen. Na het kammen zal het haar weer zacht en gezond aanvoelen. 

Om het haar dieper te verzorgen kun je na het reinigen gebruik maken van een van onze conditioners zoals de Moisturizing Repair of de Silky Cream Conditioner. Ook bij deze stap is het van belang dat het haar nat is, kneed wel het overtollige water uit de haren zodat het product zo goed mogelijk opgenomen kan worden. Verdeel en kam de conditioner tot in de punten van je haar en laat het minimaal 2 minuten inwerken alvorens het nauwkeurig uit te spoelen.

Verzorging na de douche

Wil je je haar extra voeding en verzorging geven na het wassen? Ook daar heeft DEHEB een oplossing voor, namelijk een van de verzorgende oliën. Arganolie is een van onze meest populaire producten, deze is rijk aan vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Het verstevigt, hydrateert en herstelt het haar en de hoofdhuid. Ook treks arganolie trekt snel en diep in het haar en hoofdhuid, zodat deze niet vettig worden van het product. 

Verdeel de olie over het haar tot in de punt, kam het door voor optimale verdeling en gebruik extra olie op de drogere delen. Zie hoe je haar weer tot leven komt zonder chemicaliën, dat is waar natuurlijke haarverzorging om draait!