Over ons

Dagelijks zijn we bezig met verzorging van ons haar, want een goede verzorging betekent dat we kunnen stralen en als we stralen, voelen we ons beter.

Bij DEHEB vind je alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse haarverzorgingsritueel.
Ons assortiment bestaat uit een vitamineoliebehandeling, haarverzorging en haaroliën.

Benieuwd naar de achtergrond van onze producten en onszelf?
Lees hieronder verder.

Het begin van DEHEB

Al 25 jaar zijn wij actief in de kappersbranche. Met onze kleine onderneming in Utrecht voorzien we al jaren onze klanten van een nieuwe look en een goede verzorging.

Hierbij willen we altijd kiezen voor de beste en natuurlijke producten. Daarom zijn we gestart met een eigen productlijn, genaamd DEHEB.

Een productlijn vol mooie en natuurlijke producten, vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Geboren vanuit de passie voor verzorging en de natuur!

DEHEB = GOUD

DEHEB betekent goud en dat is precies wat wij met onze producten en service willen nastreven. Wij geloven namelijk dat iedereen de beste gezichts- en haarverzorging verdient en zich elke dag goud moet kunnen voelen.

Arganolie als basis

Eén van de mooiste natuurlijke ingrediënten is Arganolie. Deze natuurlijke olie is rijk aan vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Dit maakt de olie ideaal voor het herstel, de versterking en verzachting van het haar. Kortom, Arganolie is één van de diamanten van de natuur.

Arganolie vormt de basis voor al onze producten en wordt gewonnen uit de noten van de Arganboom. Deze bomen groeien alleen in het zuiden van Marokko en worden ook wel het Marokaanse Goud genoemd. Vandaar de connectie met onze naam DEHEB.

Puur natuur

Wij geloven in de kracht van de natuur. In de afgelopen jaren zijn er veel chemische ingrediënten op de cosmeticamarkt gekomen welke schadelijk kunnen zijn.

Dit is zonde, want de sleutel naar de beste verzorging is de natuur.
Natuurlijke ingrediënten, zoals Arganolie, bewijzen keer op keer dat ze alles bevatten wat jouw haar nodig heeft, zoals vitaminen en antioxidanten.

Daarom bevatte onze producten geen sulfaat, parabenen, siliconen, alcohol en kleurstoffen. Daarnaast zijn de meeste producten parfumvrij.

Professionaliteit en betrouwbaarheid

Bij DEHEB staan professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.
Door onze kennis en kunde weten we precies wat jouw haar nodig heeft om te kunnen stralen.

Daarnaast kan je vertrouwen op onze producten en service voor de verzorging van jouw haar. Onze producten zijn niet van de een op de andere dag ontstaan, maar zijn de creatie van jarenlange ervaring en onze passie voor verzorging.

Benieuwd? Bekijk ons assortiment haarverzorging en gezichtsverzorging.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven onze nieuwste producten, leuke acties en de beste haartips? Volg ons dan via Facebook en Instagram én abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief om niets te missen.

Heb je een suggestie hoe wij onze service en producten kunnen verbeteren?
Dan horen we dat graag van je! Als kleine onderneming zijn we constant in ontwikkeling om voor jou de beste producten te creëren.

Gun jezelf alleen de beste verzorging en kies voor de natuurlijke haar- en gezichtsverzorging van DEHEB.

Tot snel,

Eigenaar DEHEB puur en natuurlijk