Deheb in jouw kapsalon

Leuk dat je ons hebt gevonden en interesse hebt in de Deheb productlijn!

Deheb is sinds 2008 in ontwikkeling en sinds 2012 verkrijgbaar.

Wij zijn dagelijks bezig om onze producten verder te ontwikkelen en te verbeteren, en zijn nauw betrokken bij de onderzoeken, ontwikkeling en testfasen hiervoor. Dit geldt ook voor de kwaliteit en herkomst van de natuurlijke ingrediënten, die de basis vormen voor onze productlijn. Zo kunnen wij met trots zeggen dat wij ons voor de volle 100% inzetten om de kwaliteit te kunnen waarborgen van al onze producten!

Deheb producten zijn;
- CG proof*
- Vegan
- Cruelty free
- Meeste producten zijn parfum/fragrance vrij

Vanwege de kennis en expertise achter de Deheb producten, werken wij uitsluitend met KVK geregistreerde kapsalons** en wordt Deheb niet verkocht op webshops van derden. Dit zorgt ervoor dat de klanten altijd een gepast advies kunnen krijgen en Deheb een exclusief product blijft. Inmiddels zijn er salons verspreid over heel Nederland die met dit prachtige merk in hun salon werken!

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier voor vragen en advies onder vermelding van je contactgegevens, bedrijfsnaam, KVK- en het BTW-nummer. 

Hebt u een professionele salon en denken wij dat Deheb geschikt is voor uw kapsalon? Dan sturen wij u informatie over Deheb zodat u een duidelijk beeld krijgt van de productlijn en de informatie die erin verwerkt is.

Bevalt ons concept? Kriebelt het enthousiasme? En wil jij ermee aan de slag in jouw salon? Dan gaan wij een samenwerking aan en wordt er een zakelijke inlogcode gemaakt voor onze webshop. Zo kun jij bestellingen plaatsen wanneer het jou uitkomt! Na het voldoen van de factuur, wordt de bestelling met zorg ingepakt en opgestuurd.

Voor vragen, neem gerust contact op per mail. Wij staan voor jullie klaar!

Warme groeten,

Team Deheb*Hairmask Cleansing Treatment bevat een laag gehalte sulfaat voor een extra reinigende werking tegen build-up om de weg vrij te maken voor de voedende ingrediënten van onze producten. Door de aanwezige sulfaat is het masker als enig product uit de collectie NIET CG proof.

** KVK geregistreerde kapsalons: dit geldt alleen voor Nederlandse kapsalons: Belgische, Duitse en Engelse kapsalons zijn vrijgesteld van deze regel.

 

Contact form