Hoe kies jij het juiste Deheb product?

Hoe kies jij het juiste Deheb product?

Bij DEHEB zijn we dagelijks met de verzorging van haar bezig. Deze ervaring hebben we na 25 jaar omgezet in een eigen productlijn. Een productlijn vol mooie en natuurlijke producten, vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Geboren vanuit de passie voor verzorging en de natuur.

In dit artikel leggen we je uit welk DEHEB product het beste bij jou en jouw haarverzorging past.

Ons assortiment bestaat uit een5 basisproducten, elk met hun eigen voordelen en sterke punten.

Eigenlijk vertegenwoordigen onze producten de verschillende stappen die horen bij een complete haarverzorging: 

  • Reinigen van de build-up en diep voeden met een haarmasker;
  • Milde reiniging met een shampoo;
  • Verzorging met olie en een conditioner;
  • Behandelen van de hoofdhuid met een olie;
  • Verzorging met styling producten

Samen zorgen deze producten voor een diepe voeding en herstel je droog, breekbaar en/of beschadigd haar. Als haar beschadigd is, dan gaat de schubbenlaag openstaan. Hierdoor komt de vezellaag bloot te liggen en treden er nog meer beschadigingen op.

Al onze producten hebben een helende werking en bouwen het haar van binnenuit weer op. Zo is je haar weer verstevigd, gehydrateerd en gezond. Ook wordt de schubbenlaag verzegeld waardoor jouw haar beschermd is tegen nieuwe beschadigingen. Onze producten zijn natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

In principe zijn onze producten geschikt voor elk haartype, maar wel speciaal gecreëerd voor krullend haar.

Shampoo

Onze Moisturizing Repair Shampoo is verrijkt met natuurlijke ingrediënten om beschadigde en droge krullen te voeden, hydrateren en te beschermen. De shampoo reinigt op een milde manier je haar en hoofdhuid en verwijdert overtollige talg en vuildeeltjes. Hierbij wordt natuurlijk talg gerespecteerd; een gezonde dosis talg is immers de beste ‘conditioner’ voor het haar.

Onze shampoo is de perfecte eerste stap in een optimale haarverzorging. De voeding dringt namelijk de open schubbenlaag in om zo de hydratatie te herstellen. Na het wassen en uitspoelen van de shampoo, kam of borstel jij het haar door. De aanwezige oliën in de shampoo komen dan naar boven en sluiten alvast een deel van de schubbenlaag.

Na één wasbeurt zal je al effect zien. Naarmate jij de shampoo langer zal gebruiken, in gebruik met DEHEB verzorgingsproducten, zal jouw haar steeds sterker worden en krijgt het haar weer een prachtige, natuurlijke glans!

Onze Moisturizing Repair Shampoo is ideaal voor droog, beschadigd, breekbaar, chemisch behandeld haar en haar dat regelmatig is blootgesteld aan hitte tools.Geschikt voor elke haartype, 100% vegan en dierproefvrij.Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, harde alcoholen, kleurstoffen en parfum/fragrance. 

Conditioners

Onze Moisturizing Repair Conditioner voedt en herstelt droog, breekbaar en beschadigd haar.

Deze unieke formule biedt intensieve voeding, hydratatie en versterking van jouw krullend haar en voorkomt gespleten haarpunten, haarbreuk en pluis.

Doordat de conditioner de schubbenlaag afsluit, herstelt de natuurlijke glans van het haar. Bij langer gebruik, merk jij steeds minder haarbreuk, minder pluis en verbetert de doorkambaarheid. Het eindresultaat zijn gedefinieerde, glanzende en veerkrachtige krullen!

Het is de ideale conditioner voor droog, beschadigd, breekbaar, chemisch behandeld haar en haar dat regelmatig is blootgesteld aan hitte tools. Ook biedt het de beste bescherming voor op vakantie als bescherming tegen de zon, zeewater en chloor. Geschikt voor elk haartype, maar met name voor haartype 2c tot 4c. Daarnaast 100% , dierproefvrij en vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, harde alcoholen en kleurstoffen.

Een andere optie als conditioner is onze Silky Cream Conditioner welke het haar verzacht en voedt. Het is een ideale conditioner voor fijn haar met een slag of licht krullend haar.Als leave-in geeft deze conditioner een luchtiger effect, de slag/krul behoudt een meer natuurlijk effect.

Ideaal voor slag en krullend haar. Zeer fijn voor als je jouw haar regelmatig föhnt of stijl-/krultang gebruikt.

Geschikt voor elke haartype, maar met name voor haartype 2a tot 3a 100% vegan en dierproefvrij.Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, harde alcoholen en kleurstoffen.

Ook kan jij kiezen voor onze Curl Defining Cream welke het haar een fijne voeding, hydratatie en verzachting geeft. Deze conditioner beschermt het haar tegen hitte van het föhnen en stijlen van het haar. Natuurlijk wordt ook de schubbenlaag gesloten om zo de natuurlijke sealing van het haar te bevorderen. Als leave-in geeft deze conditioner een luchtig effect en definitie aan je krullenstructuur. Kortom, een lichtgewicht haarstylingscrème die jouw krullen een superboost geeft!

Ideaal voor fijn, slag en krullend haar. Zeer fijn voor het föhnen en stijlen.

Geschikt voor elke haartype, zeer geschikt voor haartypen 2a tot 3c, 100% vegan en dierproefvrij.

Vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, harde alcoholen, kleurstoffen en parfum/fragrance. 

En wanneer jij de herstellende kracht van de Moisturizing Repair Conditioner, maar een luchtig resultaat wilt? Dan kies je voor de Curl Conditioner. Ideaal voor herstel van droog, beschadigd, breekbaar, chemisch behandeld haar en haar wat dat regelmatig aan hitte tools is blootgesteld. Bied bescherming tegen het föhnen en verbeterd de doorkambaarheid van het haar. Een intensieve voeding voor een glanzend, zacht en veerkrachtige krul.

Geschikt voor alle haartypen, met name voor haartype 2a tot 4c, perfect voor fijn, slag en krullend haar. 100%vegan , dierproefvrij en vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, harde alcoholen, kleurstoffen en parfum/fragrance.

Naast gebruik van conditioner en als leave-in, kunnen de conditioners ook als een refresh spray gemaakt worden met water. Een tussentijds verzorgend maskertje maak jij door de conditioner te mengen met een paar pompjes van onze olie.

duurzame conditioner en leave-in

 

 

Oliën
Onze olieproducten zijn ontwikkeld door de oprichter van DEHEB. Dit zijn allemaal koudgeperste plantaardige oliën die met de hand gemengd worden. Lees hieronder meer over de verschillende DEHEB oliën.

Onze Repair Argan Oil voedt en verzacht het haar met een luchtige olieformule. Het geeft een meer gedefinieerde, grovere, luchtige slag/krul. Ideaal voor fijn haar en type 2a tot 3c structuren. 

De Treatment Oil bevat meer essentiële oliën voor een diepere voeding, herstel en verzachting van het haar met een nog luchtiger effect. Zeer ideaal voor haar dat geföhnd/gestyled wordt en voor fijn haar dat voeding nodig heeft zonder verzwaring en vettig effect. 

De Moisturizing Oil voedt en herstelt beschadigd en breekbaar haar. Het geeft wat meer krul in een natuurlijke staat. Ideaal voor chemisch behandeld haar en type 3a tot 4a structuren. Deze olie kan ook gebruikt worden voor de behandeling van een droge, schilferige en jeukende hoofdhuid. 

De Moisturizing Supreme Oil voedt en hydrateert droog, stug en beschadigd haar. Het geeft een meer gedefinieerde, vallende krul. Ideaal voor droog tot zeer droog haar en type 3c tot 4c structuren. Deze olie kan ook gebruikt worden voor de behandeling van een droge, schilferige en jeukende hoofdhuid, net als de Moisturizing Oil.

verzorgende haar olieën

 

DEHEB olie recepten zijn ontwikkeld door de oprichter van DEHEB. Dit zijn pure, koudgeperste plantaardige oliën die met de hand gemengd worden.

Ideaal als pre-poo, mixen met onze conditioner als verzorgende masker, verzorging voor krullend haar, behandeling van hoofdhuid, gebruik bij cast uitscrunchen of na styling/stijlen als sealer.

 

Haarmaskers

Onze Hair mask Cleansing Treatment biedt een diepe reiniging van jouw haar. Dit maakt het haarmasker ideaal als Final Wash en wanneer jij wilt beginnen met DEHEB producten.Of direct na een chemische behandeling zoals een haarkleuring.

Door een laag gehalte sulfaat wordt het haar gereinigd van siliconen en opbouw van andere schadelijke stoffen. Daarnaast bevat het masker voedende en natuurlijke ingrediënten voor herstel, hydratatie en verzachting.

Gebruik de DEHEB Hair mask Cleansing Treatment als jij wilt starten met de DEHEB producten. Vervolgens 1x in de 2 á 3 weken om build-up te voorkomen, zonder dat het haar ervan uitdroogt! Build-up is een opstapeling van verschillende stoffen die een laagje om het haar zetten en zo voorkomt dat de juiste voeding in het haar kan komen. Juiste reiniging van deze laag is dus heel belangrijk om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen en voeden. Het Hairmask is ook ideaal als behandeling nadat jij hebt gezwommen in chloor of zeewater.Door de aanwezigheid van het lage gehalte sulfaat, is het masker niet CG.

Curl Cream Gel
Na een goede haarverzorging wil jij jouw haar natuurlijk naar wens kunnen stylen, daarom hebben wij een aantal fijne en natuurlijke stylingsproducten in ons assortiment.


Onze Curl Cream Gel is een stylingproduct op basis van een compleet natuurlijke crème.
De crème werkt zeer voedend, hydraterend, verzachtend en definiërend. Daarnaast komt de natuurlijke glans van het haar weer tot zijn recht en helpt het gespleten haarpunten tegen te gaan.

Zo herstelt de natuurlijke glans en natuurlijke sealing van het haar. De toegevoegde gel zorgt voor een milde hold. Het concept van dit product is het ondersteunen van het natuurlijke krulpatroon zonder een harde cast te creëren. Het resultaat; een zacht, glanzend, veerkrachtig, pluisvrij, luchtig effect met natuurlijke hold en een beweeglijk krulpatroon!

De aanwezige Damascena Flower Water is niet alleen een heerlijke, natuurlijke geur, maar maakt ook jouw krullen sterker voor de lange termijn. Ook hersteld het rozenwater beschadigd haar op langere termijn.


Flaxseed Gel
Onze Flaxseedgel is een stylingproduct ontwikkeld om de elasticiteit van het haar te respecteren. Ons streven is namelijk het ontwikkelen van producten die het haar verstevigd houden, om breekbaarheid tegen te gaan. Deze gel is de nieuwste aanwinst en eerste product in onze lijn met toegevoegde proteïne. 

Het geeft een meer natuurlijke medium hold en krul definitie zonder een te harde cast te geven. Het resultaat is een  mooie glans en beweeglijke slag en krul zonder te verzwaren. Ook fijn te combineren met andere stylingproducten van DEHEB!

natuurlijke stylingsproducten

Kortom, het is afhankelijk van jouw haareigenschappen, haarconditie en het gewenste resultaat, welke DEHEB producten bij jouw verzorgingsroutine passen.

Heb je een vraag? Stel ze gerust aan ons team!

Jouw haarverzorging in goede handen

Back to blog